Implementatie/Transitie

Organisaties richten zich over het algemeen sterk op de aanschaf van systemen en/of het inhuren van deskundigen maar vergeten niet zelden te investeren in de transitie en de implementatie ervan.

TripleJJJ heeft ruime ervaring in het implementeren van veranderingen en het in transitie brengen van uw organisatie. Vergelijk het met een loods van een schip. Wij helpen u ‘navigeren ¬†tijdens de implementatie. Waar nodig nemen wij het roer over, maar u blijft de kapitein en eindverantwoordelijke.

We hanteren een goede mix van bewezen implementatietechnieken en pragmatisch handelen. Niet uitgebreide plannen maar een gedragen set aan condities en wensen en uiteindelijk een geaccepteerd acceptatiedossier zijn van belang. TripleJJJ organiseert voor u zowel de overgang naar een externe als interne governance, kent het klappen van de zweep rond Service Level Agreements en het inrichten van beheersorganiaties. Centraal bij TripleJJJ staat de verbinding tussen de projectorganisatie en de businessorganisatie zodat een goede overdracht naar inbeheername plaats kan vinden.

TrippleJJJ stelt de medewerker centraal en organiseert het gewenste opleidings- en kennisniveau. Onlosmakelijk daarmee verbonden is de aandacht voor cultuurverandering.

 

Een studie uitgevoerd in 2000 heeft aangetoond dat orale seks en de slikwand van sperma tijdens het gecorreleerd is met een afname in gevallen van foetaal verlies bij vrouwen. Natuurlijk zegt de studie niet dat mensen al belgiepillen.com/super-kamagra-online-veilig niet betrokken moeten zijn bij orale seks, maar het team van Leiden was interessant om in de biologie achter deze link te graven.